Kom igen nu, det är erat val!

Jag vet att jag typ aldrig bloggar eller lägger upp bilder men det är för att jag inte gör så mycket på dagarna och jag har ingenting att skriva om. Mina läsare sjunker bara och ingen stannar kvar, jag vet inte om jag ska sluta blogga eller vad jag ska göra. Jag skulle uppskatta om någon eller flera helst, läsare kunde ge något tips på vad jag kan blogga om eller så. Jag vill få fler läsare och att alla som läser ska tycka den är bra, intessant och rolig men jag behöver ej hjälp för att kunna få det så!
Jag ska inte lova nu att min blogg kommer bli bättre, men jag ska försöka, och det går ju som sagt ännu bättre med eran hjälp förståss. Jag är ju bara 11 år och har haft två andra bloggar innan den här så jag kan egentligen inte så mycket om det, men jag läser ju andras bloggar och hämtar insperation från dom. Jag är inte så kreativ och påhittig själv så det kan bli lite svårt ibland. Men v får se hur det blir nu, så ge gärna tips och säg vad som kan bli bättre och hur ni tycker att en blogg ska vara, det är erat val!

Kommentarer
Skrivet av: ladymuffin :)

sv; tack så jättemycket :) det värmer :D

2010-09-28 @ 18:09:38
URL: http://ladymuffin.blogg.se/
Skrivet av: Mikaela

ajdå. krya på dig!

Med mig är det bara bra :)

2010-09-28 @ 18:58:32
URL: http://mikaelafranssons.blogg.se/
Skrivet av: sofen *foto-vardag*

SV: Okej! :)

Du kan ha mer fototips, ut&foto ofta, klädinspiration, du fattar :D kika in andra fotobloggar och hitta inspiration, sen kan du kommentera mycket också!

2010-09-29 @ 06:54:46
URL: http://femteandetaget.blogg.se/
Skrivet av: Mikaela

bra :)

hoppas du får en fin dag!

2010-09-29 @ 09:50:16
URL: http://mikaelafranssons.blogg.se/



Ditt namn:
Spara info

M@iladress:

Har du en blogg?:

Skriv din kommentar:

Trackback